Wie is Wie?

Voorstelling van de Bandleden:

Ilse van Dooren

Ilse

Lead en Backing Vocals

Ons zangmadam is waarschijnlijk al beginnen zingen nog voor ze kon praten.
Ze voelt zich thuis in verschillende genres.  Zo heeft ze gezongen bij The Bluebirds Bigband, Nondejoe (Blues rock) en Funkmania Undercover (coverband). Momenteel vormt ze samen met haar vriend het akoestische duo ‘Little Boy & Nightingale’ (blues, country, rock & roll, etc) en vindt ze het leuk om samen met de guys van The Black Daniels haar stem eens goed te laten rocken op de classic rock.

Wilmar Kleevens

Drums

Wilmar

Als dreumes begonnen op authentieke tribal drums en nu ketelslager met veel podiumervaring. Van alle markten thuis zolang het stevig gespeeld wordt.  Gebruikt zijn drumkit meer als instrument dan alleen als ritmebox. Liefhebber van ‘old school’ rock en beïnvloed door goeie ’70 groepen en drummers.  Favoriete merken nu : Tama en Paiste en niet bang van electronische drums.

Eric Verdonck

Lead Vocals, Backing Vocals, Lead Guitar

Eric

Met meer dan 30 jaar podiumervaring, is deze ‘master of melodical solo improvisation’ een vaste waarde in de Waaslandse muziekscene.  Hij neemt in verschillende nummers de  rockstem voor zijn rekening en jaagt met schitterend gitaarwerk de gig naar ongekende hoogten.  Al jaren volgt zijn ‘blacky’ hem trouw op het podium (zijn zwarte Fender Stratocaster) en zorgt samen met hem voor de ongelooflijke rock-solid-sound…

Jochen de Smaele

Bass

Muzikale duizendpoot plukt aan de bassnaren

Dejongh Christophe

Guitar, Guitar synth, Backing Vocals

Christophe

Van zijn 8 jaar braaf naar de muziekschool geweest en van zijn 16 jaar maakte hij de podia onveilig. Zowel klassieke als vrije muziekopleiding genoten, waardoor hij zich in wellicht elk nummer thuis voelt…

De basis van het gitaarspel ligt bij hem, dit geeft Eric meer ruimte voor het impressionantere gitaargedoe.  Zijn gitaar is uitgerust met een Roland  gitaar synthesizer, waarmee hij eveneens strijkers, blazers en saxofoons uit zijn gitaar tovert.  Op het examen ‘stilstaan op het podium’ is hij alvast niet geslaagd!